Onze diensten

Of het nu om industriële of residentiële panelen gaat, behalve hun kwalitatieve en technische pluspunten, bieden wij een uitgebreide service aan.

 

Lengtes

Ongeacht het soort paneel, wij kunnen panelen produceren in de lengtes tussen 2000 en 13500mm.

De etikettering

etiket dat n° van bestelling, het soort, het aantal, de lengte en de kleur van de panelen herneemt, evenals ordernummer en de productiedatum wordt aangebracht op elk pakket.

De verpakking

wij stellen 3 soorten verpakkingen voor : houtpaletten, planken van hout en polystyreen blokken, of alleen polystyreen. Naargelang de gekozen verpakking, kunnen de panelen in hoeveelheden van 16 tot 20 stukken verpakt worden.

De richting van verpakking

De panelen kunnen buitenzijde naar boven of naar beneden verpakt worden teneinde zich zo goed mogelijk aan uw voorschriften van productie aan te passen en om overbodige hanteringen te vermijden.

Transport

Ophaling door u is natuurlijk mogelijk, ook leveren wij uw bestellingen af op het adres naar keuze. Aarzel niet contact op te nemen om onze voorwaarden te kennen.

Documentatie

Elk type paneel beschikt over een gedetailleerde produktfiche. Een technisch handboek vermeldt bovendien alles wat u betreffende de panelen, hun vervoer en hun bediening moet weten.

Vergemakkelijk u het werk !

U kunt op alle klassieke wijzes (post, fax, e-mail) bestellen maar onze website www.epco.be laat u, via uw klantruimte toe, om het zeer eenvoudig te doen: specificeer de referentie, de kleur, de lengte en het aantal panelen en u ontvangt meteen uw bevestiging.

Onze website bevat een configurator van panelen die u in een oogwenk zal helpen vinden de referentie die u zoekt. Deze configurator wordt ook in het on-line bestelbon geïntegreerd.

Voorts laat uw klantruimte u op elk moment toe om de stand van uw bestellingen alsook de leveringstermijn te raadplegen.

News

Slideshow

Configurator

Tussen de talrijke referenties, zal onze configurator u begeleiden naar datgene u zoekt.

Klantruimte

Login :

Password :

Zone Industrielle de Tournai Ouest 2 - Rue du Bois des Hospices 3 - B7522 Blandain

Tel : +32 69 77 83 10 - Fax : +32 69 77 83 11 - Mail : info@epco.be

© Epco.be - 2018 - Sandwich panelen voor sectionaalpoorten