Partners

 

Flexiforce
www.flexiforce.com

FlexiForce Group, opgericht 1980, is een ambitieus, internationaal bedrijf met vestigingen in: Nederland, Hongarije, Spanje, Italië, Polen, China, Zuid-Afrika en de VS. Het hoofdkantoor is gevestigd in Barneveld, Nederland.

Een enthousiast, no-nonsense team van meer dan 300 mensen wereldwijd, biedt hun klanten hardware-onderdelen, kits en elektrische operatoren voor industriële en residentiële sectionaal deuren. FlexiForce is Europees marktleider op dit gebied.

Continue productinnovatie, het aanbieden van praktische, concrete oplossingen en klanten pre-informeren over nieuwe ontwikkelingen zijn sleutelfactoren voor FlexiForce.

Wij streven ernaar om op lange termijn een betrouwbare leverancier te zijn met een breed assortiment en solide kwaliteit van het product.

Flexiforce streeft ernaar om voor hun clienteel een betrouwbare leverancier te zijn op lange termijn, en biedt een breed scala aan hoogwaardige producten.

Meer informatie over www.flexiforce.com

[ Gecombineerde producten ]

 

 

Flema
www.flema.be
Flema is een Belgische producent van EI(1)60’ brandwerende poorten getest volgens de strengste Europese normen. Onze brede gamma van poorten (sectionale poorten, rolluiken en schuifpoorten) biedt U een oplossing voor de meeste aanvragen in verband met brandbeveiliging van gebouwen. Aarzel niet om ons te contacteren om uw login te verkrijgen en zo een directe toegang tot onze ‘online’ berekeningsprogramma te hebben.
Flema, uw partner in brandwerende poorten!
 


MFZ Ovitor
www.mfz-antriebe.de

MFZ Ovitor is dé toonaangevende producent van industriële deur-aandrijvingen in Europa.

De speciale aandrijvingen, motoren, elektronica en accessoires worden geproduceerd in hun eigen fabrieken.

MFZ Ovitor levert aan fabrikanten van sectionale poorten en biedt complete ready-to-install aandrijvingen speciaal ontwikkeld om aan de eisen van de afnemer te voldoen :

Zij zijn leveranciers aan fabrikanten van sectionaaldeuren, en bieden complete ready-to-install aandrijfsets aan, die speciaal zijn gemaakt om aan de wensen van klanten te voldoen:

Deur aandrijvingen in een breed scala van modellen en uitvoeringen. Een uitgebreid assortiment van de controles. Op maat gemaakte oplossingen voor accessoires, zoals slappe kabel houders, deurbedrading of sensoren.

Om een overzicht te verkrijgen, klik dan op de onderstaande link:

www.MFZ-Antriebe.de/pdf/Kurzprospekt-STA-2009-DE-GB.pdf

 

Volledige informatie kan worden verkregen:

Barteit@MFZ-Antriebe.de

 

 

Marantec
www.marantec.com

Marantec is een van de meest toonaangevende producenten in aandrijfsystemen voor residentiële garages (Gamma Comfort) en industriële sectionaaldeuren (Gamma Dynamic). In 2010 vervolledigde Marantec zijn gamma aandrijfsystemen voor naar buiten openslaande poorten en schuifdeuren door het toevoegen van aandrijfsystemen die werken op batterijen en / of foto-voltaïsche sensoren.

www.marantec.com/nl/

   

 

Doco
www.doco-international.com

DOCO ontwerpt en distribueert componenten en systemen voor professionals voor zowel de industrie als garagedeur markt en heeft meerdere distributiecentra en verkoopkantoren in heel Europa.
Van Customer Service tot Research & Development zijn onze medewerkers gecommitteerd aan onze klanten en kwaliteit & innovatie.
Sinds de oprichting van onze firma in 1982 houden we onze principes hoog om een betrouwbare partner te zijn in het leveren van hoogwaardige oplossingen en componenten exclusief voor zowel de industrie als garagedeur markt. Deze principes vormen de hoeksteen van onze business en hebben het mogelijk gemaakt dat we momenteel actief zijn in meer dan 40 landen en 5 continenten.
   

News

Slideshow

Configurator

Tussen de talrijke referenties, zal onze configurator u begeleiden naar datgene u zoekt.

Klantruimte

Login :

Password :

Zone Industrielle de Tournai Ouest 2 - Rue du Bois des Hospices 3 - B7522 Blandain

Tel : +32 69 77 83 10 - Fax : +32 69 77 83 11 - Mail : info@epco.be

© Epco.be - 2018 - Sandwich panelen voor sectionaalpoorten