Welkom bij Epco

EPCO, European Panel Company, is opgericht in 2008 door een vereniging van mannen uit de wereld van de sectionale poorten en experts elk binnen hun domein. Gemotiveerd om hun kennis te bundelen en ten dienste van de sector en het product te stellen, hebben ze samen besloten om EPCO te stichten!

Gesitueerd in Doornik, aan de Frans-Belgische grens, beschikt EPCO over een ideale geografische positie aan de kruising van Europa. We hebben een gloednieuwe bedrijfsruimte gebouwd om er kwalitatief hoogstaande “sandwichpanelen” te produceren voor zowel residentiële als industriële poorten. Dankzij onze ultramoderne productielijn kunnen we optimaal produceren en dit met de grootste flexibiliteit.

Een lichte structuur, een ervaren team en investeringen gericht op de productie : we zijn dan ook het passende antwoord op de behoeften van onze bestaande en potentiële klanten. Service en partnership zijn de belangrijkste woorden tussen EPCO en zijn klanten - maar ook zijn leveranciers – om met iedereen naar een lange termijn relatie te streven.

News

Slideshow

Configurator

Tussen de talrijke referenties, zal onze configurator u begeleiden naar datgene u zoekt.

Klantruimte

Login :

Password :

Zone Industrielle de Tournai Ouest 2 - Rue du Bois des Hospices 3 - B7522 Blandain

Tel : +32 69 77 83 10 - Fax : +32 69 77 83 11 - Mail : info@epco.be

© Epco.be - 2018 - Sandwich panelen voor sectionaalpoorten